Jam de Treballs de Recerca de Cornell脿

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Citilab i instituts de Cornell脿, amb la col路laboraci贸 del CRP V del Baix Llobregat i el suport de l鈥橝juntament de Cornell脿
Any: 2019 i successius
Etapa: Batxillerat
Idioma: Catal脿
Jornades intensives centrades en els treballs de recerca de batxillerat amb l’objectiu que l’alumnat defineixi el tema i altres elements del projecte que haur脿 de presentar durant el segon curs i que suposar脿 un 10% de la nota de l’etapa. Per fer-ho, els i les estudiants s鈥檌mpliquen en din脿miques innovadores d鈥檌nspiraci贸, disseny i treball col路laboratiu.

El primer dia de la Jam, els i les estudiants acaben presentant dues propostes de temes per investigar: un que ja havien definit pr猫viament a classe i un altre que escullen aquell mateix dia. Aquests temes els relacionen amb algun dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS), connectant aix铆 reptes locals i globals. En el segon dia, l’alumnat concreta la pregunta de recerca, els objectius i la hip貌tesi, el disseny i la metodologia de recerca i els agents locals que necessita per fer la investigaci贸. Tot ho fa en col路laboraci贸 amb els seus companys i companyes, els docents i els recercaires del Citilab.

En la mateixa l铆nia, el Citilab organitza el SummerLab: una trobada que posa en contacte joves de 1r batxillerat amb professionals experts en la tem脿tica de recerca que els interessa perqu猫 puguin fer-los una entrevista o mantenir-hi una conversa. La distribuci贸 de les zones de conversa t茅 en compte els ODS i fomenta di脿legs entre alumnat de diversos centres educatius, que poden trobar punts en com煤 en les seves investigacions.

Etiquetes:,

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework