Just Kids Campaign

Acc茅s al web
Autoria: Torny Hesle i Ingrid Lea
Any: Gener 2018
Idioma: Angl猫s
Campanya publicit脿ria alternativa creada per dues mares i publicistes noruegues amb l’objectiu de conscienciar sobre els estereotips de g猫nere en la roba infantil.

Les seves autores han ofert gratu茂tament a H&M una sessi贸 de fotos i un v铆deo (que s’ha tornat viral) en qu猫 barregen l’anomenada roba de nens i nenes amb nenes i nens. Reclamen que el sector de la moda infantil es desfaci de les categories de g猫nere – les quals amplien l’escletxa entre homes i dones -, i que mostri els infants amb roba de tot tipus, que sigui encoratjadora, en lloc de limitar.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework