Knowledge4Policy (K4P)

Enlla莽 al recurs
Autoria: Comissi贸 Europea

Plataforma de la Comissi贸 Europea per a l’elaboraci贸 de pol铆tiques p煤bliques basades en l’evid猫ncia cient铆fica. El seu objectiu 茅s salvar la bretxa entre la ci猫ncia i la pol铆tica, transferint el coneixent cient铆fic d’arreu d’Europa als i les responsables pol铆tics/ques del continent. Publica coneixement sobre noves tecnologies, canvi clim脿tic, democr脿cia, just铆cia, valors…

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework