La aventura de la sistematización. Cómo mirar y aprender de nuestras prácticas desde nuestras prácticas

Accés al document
Autoria i editorial:  Alboan, Hegoa i Institut de Drets Humans Pedro Arrupe
Lloc: Bilbao
Any: 2006
Idioma: Castellà/Eusquera

Guia amb pistes breus sobre la sistematització i el desenvolupament de cadascun dels passos que es consideren necessaris en un procés d’aquestes característiques.

Per a cada pas, s’assenyalen els elements claus, recomanacions i consells des de l’experiència, així com algunes de les tècniques utilitzades per les organitzacions que han participat en diferents processos de sistematització d’experiències de participació ciutadana.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework