La construcci贸 dels g猫neres des del bressol

Acc茅s al documentbibliografia
Autoria:聽Carreras Port, A.
Editorial:聽Diputaci贸 de Barcelona
Lloc:聽Barcelona
Any:聽2012
Idioma:聽Catal脿

Projecte de recerca finan莽at per l鈥橝jut a la Recerca Francesca Bonnemaison 2011 sobre la construcci贸聽de les identitats de g猫nere聽a la primera inf脿ncia. 聽

En concret, la recerca parteix de la idea que la construcci贸 de les identitats de g猫nere no s鈥檌nicia als tres anys amb l鈥檈ntrada dels infants a l鈥檈scola, sin贸 que s鈥檌nicia des del naixement i t茅 diferents agents socialitzadors; entre els quals, l’escola i la fam铆lia.

L鈥檕bjectiu de la recerca 茅s oferir un model de bones pr脿ctiques que reculli diferents propostes d鈥檌ntervenci贸 que permetin repensar l鈥檈ducaci贸 bressol des d鈥檜na perspectiva de g猫nere que aposti per una intervenci贸 coeducativa transversal a la pr脿ctica docent. Per aconseguir鈥恖o, es realitza, primer, un treball de camp que aporta nova informaci贸 sobre les diferents formes de transmissi贸 del sexisme, i, posteriorment, una an脿lisi acurada.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework