La Educaci贸n para el Desarrollo en la reforma de las titulaciones universitarias

Acc茅s al document
Autoria: Fueyo Guti茅rrez, A.
Editorial: Enginyeria Sense Fronteres – Cuadernos Internacionales de Tecnolog铆a para el Desarrollo, n潞 7, p. 44-49.
Lloc: Barcelona
Any: Juny 2008
Idioma: Castell脿

Document que analitza les possibilitats que la reforma de les titulacions universit脿ries en el marc de l’Espai Europeu de l’Educaci贸 Superior (EEES) ofereix a la introducci贸 de l’Educaci贸 per al Desenvolupament; per exemple, una formaci贸 professional que permeti una millor comprensi贸 del m贸n global especialment en la desigualtat social existent, en l’efecte formatiu dels estudiants com a persones, i en l’acci贸 participativa.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework