La educaci贸n encierra un tesoro

la-educacion-encierra-tesoro

Acc茅s al document
Autoria: Delors, J. (coord.)
Editorial: UNESCO
Lloc: Par铆s
Any:聽1996
Idioma:聽Castell脿

Informe a la UNESCO realitzat per la Comissi贸 Internacional sobre l’Educaci贸 per al Segle XXI, presidida per Jacques Delors i integrada per altres catorze personalitats de diversos mitjans culturals i professionals.

Aquest informe considera l’educaci贸 com “un instrument indispensable perqu猫 la humanitat pugui progressar cap als ideals de pau, llibertat i just铆cia social” i planteja les pol铆tiques educatives com una estructura privilegiada de les persones i de les relacions entre individus, grups i nacions.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework