L’educació per al desenvolupament en els estudis de grau

La Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona (FSUB) hem participat, el 9 de juliol, al segon seminari “L’educació per al desenvolupament en els estudis de grau. Construint una universitat crítica i compromesa”, organitzat per la Fundació Autònoma Solidària (FAS) amb l’objectiu de donar continuïtat a l’espai de treball entre agents universitaris i socials que es va crear durant el seminari del 15 de gener.

© FAS – UAB

Els resultats de la primera trobada i una diagnosi sobre l’estat actual de l’EpD a les universitats públiques catalanes (elaborada per la FAS amb la implicació de les oficines de cooperació de les universitats) han estat el punt de partida per concretar i prioritzar, en aquest segon seminari, propostes d’actuació per a la integració d’un enfocament d’educació crítica en els estudis de grau universitaris.

També s’ha fet referència a la Col·lecció EpD – Universitat, integrada a la nova plataforma web especialitzada en recursos de l’entitat Edualter, que pretén facilitar propostes pedagògiques per a aplicar a l’aula universitària.

El seminari s’ha organitzat en el marc del projecte “Impulsant l’educació per al desenvolupament en l’actual context universitari”, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework