L’educaci贸 per al desenvolupament en els estudis de grau

La Fundaci贸 Solidaritat de la Universitat de Barcelona (FSUB) hem participat, el 9 de juliol, al segon seminari 鈥淟’educaci贸 per al desenvolupament en els estudis de grau. Construint una universitat cr铆tica i compromesa”, organitzat per la Fundaci贸 Aut貌noma Solid脿ria (FAS) amb l鈥檕bjectiu de donar continu茂tat a l鈥檈spai de treball entre agents universitaris i socials que es va crear durant el seminari del 15 de gener.

漏 FAS 鈥 UAB

Els resultats de la primera trobada i una diagnosi sobre l’estat actual de l’EpD a les universitats p煤bliques catalanes (elaborada per la FAS amb la implicaci贸 de les oficines de cooperaci贸 de les universitats) han estat el punt de partida per concretar i prioritzar, en aquest segon seminari, propostes d鈥檃ctuaci贸 per a la integraci贸 d’un enfocament d’educaci贸 cr铆tica en els estudis de grau universitaris.

Tamb茅 s鈥檋a fet refer猫ncia a la Col路lecci贸 EpD 鈥 Universitat, integrada a la nova plataforma web especialitzada en recursos de l’entitat Edualter, que pret茅n facilitar propostes pedag貌giques per a aplicar a l鈥檃ula universit脿ria.

El seminari s’ha organitzat en el marc聽del projecte “Impulsant l’educaci贸 per al desenvolupament en l’actual context universitari”, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Ag猫ncia Catalana de Cooperaci贸 per al Desenvolupament.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework