La Educaci贸n Superior para el Desarrollo

bibliografiaAcc茅s al document
Autoria: Alc贸n Soler, E. i L谩zaro Guillam贸n, C.
Editorial: IV Congr茅s Universitat i Cooperaci贸 al Desenvolupament
Lloc: Barcelona
Any: 2008
Idioma: Castell脿
Comunicaci贸 del IV Congr茅s Universitat i Cooperaci贸 al Desenvolupament el t铆tol complet de la qual 茅s “L’Educaci贸 Superior per al Desenvolupament: la necess脿ria definici贸 de compet猫ncies transversals en el disseny dels nous t铆tols i la recent Estrat猫gia d’Educaci贸 per al Desenvolupament de l’AECID”.

Els temes principals de la comunicaci贸 s贸n: com les 煤ltimes reformes legislatives en l’脿mbit de l’Educaci贸 Superior a Espanya obliguen a replantejar propostes en els plans d’estudis dels diferents t铆tols; les activitats formatives desenvolupades a la Universitat Jaume I en el marc de l’educaci贸 superior per al desenvolupament i la seva eventual revisi贸; la necess脿ria definici贸 d’objectius i compet猫ncies a l’Espai Europeu d’Educaci贸 Superior, i l’estrat猫gia d’Educaci贸 per al Desenvolupament de l’AECID com a instrument marc per a la definici贸 de compet猫ncies.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework