La educaci贸n transformadora ante los desaf铆os de la globalizaci贸n

Acc茅s al document
Autoria:聽Celorio, G.; L贸pez, A. (comps.).
Editorial:聽Hegoa 鈥 UPV/EHU
Lloc:聽Bilbao
Any:聽2006
Idioma:聽Castell脿

Actes del III Congr茅s d’Educaci贸 per al Desenvolupament (desembre del 2006) que, deu anys despr茅s de l’煤ltim Congr茅s d’Educaci贸 per al Desenvolupament (EpD), reflexiona sobre els discursos i pr脿ctiques d’EpD per incorporar certa perspectiva global que ajudi a redefinir quines podrien ser les l铆nies priorit脿ries de treball i quines les claus per aprofundir en la idea d’una educaci贸 cr铆tica i transformadora en el context actual.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework