La família

Accés a l’experiència
Autoria: Escola Jungfrau (Badalona)
Any: 2016
Etapa: Cicle Superior de Primària

En el marc de la Xarxa de competències bàsiques (curs 2015-2016) un equip de 6 mestres de cicle superior de Primària gestionen aquesta experiència de treball per projectes amb dos objectius:

  1. Explorar les possibilitats del treball cooperatiu dins de l’aula i anar abandonant progressivament la classe tradicional i magistral.
  2. Reformular el treball per projectes de tipus acadèmic i enciclopèdic, en què l’alumnat cerca dades i les resumeix, per potenciar el mètode científic (problema, hipòtesi, recerca, comprovació i conclusió).

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework