La Guerra Civil Espanyola a Angl猫s

En catal脿. Aquest web exposa el treball de recerca realitzat durant el curs 1996/1997 per l’alumnat de Batxillerat en l’assignatura d’Hist貌ria de l’IES Rafael Campalans d’Angl猫s (Girona), sota la direcci贸 de Miquel G眉ell i Ordis. Partint de la metodologia de projectes (amb algunes adaptacions), es van perseguir tres objectius: “con猫ixer qu猫 va passar a la Guerra Civil, recollir informaci贸 del que va passar a Angl猫s, fer-ho de manera que els alumnes fossin descobrint les estrat猫gies necess脿ries per a desenvolupar un treball de recerca”.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework