El suport a la recerca per la ciutadania global continua al juliol

La primera sessi贸 de treball, adre莽ada a estudiants de batxillerat que fan treballs de recerca sobre just铆cia global, s鈥檋a convocat per a dilluns 10 de juliol, de 10 a 13 hores, a l鈥檃ula d鈥檕rdinadors 303-PC del Centre UB Sants.

Durant el mes de juliol, el programa de suport a la recerca de batxillerat 鈥Recerca per la ciutadania global鈥 de la Universitat de Barcelona mant茅 les sessions de treball i assessorament que realitza per a estudiants de batxillerat que fan treballs de recerca sobre el conflicte de S铆ria i la crisi del refugi i, en general, sobre la just铆cia global.

La primera sessi贸 s鈥檋a convocat per a dilluns 10 de juliol, de 10 a 13 hores, a l鈥檃ula d鈥檕rdinadors 303-PC del Centre UB Sants (c/ Melcior de Palau, 140, de Barcelona) i s鈥檃dre莽a als i les estudiants dels 14 instituts barcelonins amb qu猫 el programa ha estat col路laborant durant el curs.

El nombre d鈥檕rdinadors 茅s limitat, de manera que, per participar a la sessi贸, cal confirmar l鈥檃ssist猫ncia a recercapau@ub.edu.

Cada estudiant podr脿 anar avan莽ant en la seva recerca i resolent dubtes en funci贸 de l鈥檈tapa en qu猫 es trobi:

MARC TE脪RIC

  1. Identificar fonts bibliogr脿fiques v脿lides i pertinents per a l鈥檕bjectiu d鈥檌nvestigaci贸.
  2. Confeccionar el marc te貌ric, a partir de la gesti贸 d鈥檌nformacions de diferents fonts i de la cita adequada de l鈥檃utoria.

RECOLLIDA I AN脌LISI DE DADES

  1. Dissenyar la metodologia de recerca coherent amb l鈥檕bjectiu d鈥檌nvestigaci贸 i fonamentada en el marc te貌ric: definici贸 de criteris d鈥檃n脿lisi, t猫cniques de recollida i an脿lisi de dades, i instruments de recerca.
  2. Processar i analitzar dades.

L鈥檃lumnat de centres amb qu猫 el programa no ha col路laborat aquest curs tamb茅 pot sol路licitar la participaci贸 a les sessions a recercapau@ub.edu. Amb aquests estudiants es concertar脿 una trobada pr猫via per revisar el disseny de la investigaci贸.

El programa “Recerca per la Ciutadania Global” l鈥檌mpulsen la Fundaci贸 Solidaritat UB i l鈥Institut de Ci猫ncies de l鈥橢ducaci贸 (ICE UB), amb el suport de la Direcci贸 de Just铆cia Global i Cooperaci贸 Internacional de l鈥橝juntament de Barcelona.

Enguany, amb el suport de l’Ag猫ncia Catalana de Cooperaci贸 al Desenvolupament (ACCD), s’ha creat un grup de recerca d’estudiants de batxillerat sobre la crisi del refugi en el marc del projecte 鈥淓l conflicte de S铆ria en la recerca de batxillerat鈥.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework