Land Use

Enllaç al recurs
Autoria: Global Change Data Lab (Universitat d’Oxford i Oxford Martin School)

Conjunt de dades i gràfics sobre l’ús del sòl, tenint en compte que la meitat de la terra habitable del món s’utilitza per a l’agricultura i que l’ús extensiu del sòl té un impacte important en el medi ambient, ja que redueix la natura salvatge i amenaça la biodiversitat.

Es recullen dades, per exemple, sobre l’extensió de l’agricultura extensiva i intensiva; sobre l’ús de la terra per a la producció d’oli de palma, o sobre l’ús del sòl per quilogram de producte alimentari, per 1000 kilocalories o per 100 grams de proteïna, entre d’altres.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework