Land Use

Enlla莽 al recurs
Autoria: Global Change Data Lab (Universitat d’Oxford i Oxford Martin School)

Conjunt de dades i gr脿fics sobre l’煤s del s貌l, tenint en compte que la meitat de la terra habitable del m贸n s’utilitza per a l’agricultura i que l’煤s extensiu del s貌l t茅 un impacte important en el medi ambient, ja que redueix la natura salvatge i amena莽a la biodiversitat.

Es recullen dades, per exemple, sobre l’extensi贸 de l’agricultura extensiva i intensiva; sobre l’煤s de la terra per a la producci贸 d’oli de palma, o sobre l’煤s del s貌l per quilogram de producte alimentari, per 1000 kilocalories o per 100 grams de prote茂na, entre d’altres.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework