Las competencias básicas: Claves y propuestas para su desarrollo en los centros

Fitxa del document
Autoria: Escamilla, A.
Editorial: Graó
Lloc: Barcelona
Any: 2008
Idioma: Castellà

Manual que busca mostrar el sentit pràctic i funcional del que aprenem i ensenyem. L’enfocament per competències respon a un “saber fer” que pugui ser aplicat als contextos més comuns i usuals en la vida de les persones: el familiar, el social, l’acadèmic i el laboral. Per a l’autora, les competències han de ser “síntesi de grans coordenades de principi: equitat, equilibri, continuïtat i qualitat” (pàg. 50).

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework