L’assemblea d’aula

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Codinas Perich, M. 脌.; mestra d’Educaci贸 Prim脿ria del CEIP Lanaspa Giralt (Terrassa)
Any: 2009
Etapa: Prim脿ria
Mem貌ria de Llic猫ncia d鈥橢studis guardonada amb el “Premi Participa a l鈥橢scola” del Departament d鈥橝fers i Relacions Internacionals i Exteriors i Transpar猫ncia de la Generalitat de Catalunya, que reconeix les experi猫ncies de participaci贸 en centres de prim脿ria i secund脿ria que contribueixin a l鈥檃poderament de l鈥檃lumnat en la gesti贸 i la vida d鈥檃quests centres.

La mem貌ria analitza com es porta a terme l鈥檈ducaci贸 democr脿tica, el civisme, la construcci贸 de la conviv猫ncia i l鈥檃utogesti贸 del treball en els centres escolars a trav茅s de les reunions per la comunitat, com 茅s el cas de l鈥檃ssemblea de classe.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework