L’Hospitalet i Sant Feliu de Llobregat

Projecte d’educaci贸 pel desenvolupament entre la Universitat de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

El projecte s’adre莽a a promoure la integraci贸 curricular de l’educaci贸 pel desenvolupament en els centres de secund脿ria dels municipis de L’Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat, aix铆 com els plans d’estudi dels ensenyaments oferts per la Universitat de Barcelona.

Activitats de sensibilitzaci贸 a l’ESO

S鈥檕fereixen diferents activitats de sensibilitzaci贸, que el professorat pot inserir en la seva programaci贸 d鈥檃ula. Les activitats s鈥檃drecen a la sensibilitzaci贸 de l鈥檃lumnat i a motivar la recerca per la ciutadania global, especialment en el treball de Batxillerat, alhora que es reforcen objectius d鈥檃prenentatge de l鈥檈tapa.

A partir del Pla de Sensibilitzaci贸 propi de cada municipi, s’han realitzat les seg眉ents activitats:

Cicle d鈥檈xposicions.
Xerrades
Taller de c貌mic per a la ciutadania global

Suport a la recerca de Batxillerat

S鈥檕fereixen diferents activitats de suport de la recerca en temes de pau, drets humans i desenvolupament sostenible. Les activitats s鈥檃drecen a facilitar la realitzaci贸 de recerques en aquests 脿mbits, que promoguin processos d鈥檈ducaci贸 per a la ciutadania global.

Presentaci贸 de propostes de recerca.
Assessorament presencial i virtual, amb la col路laboraci贸 d鈥檃lumnat de la UB.
Recursos per a la recerca.

Formaci贸 del professorat

S’ha ofert un grup de treball i un taller de centre que aprofundeixen en el potencial did脿ctic de la recerca com a metodologia activa i les seves implicacions en l’educaci贸 per a la ciutadania global i en drets humans de l’alumnat. D’altra banda, aquestes activitats es plantegen com un espai de trobada i intercanvi de recursos pr脿ctics amb el professorat.

Amb el finan莽ament de:

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework