Libro de Consulta sobre la Educaci贸n para el Desarrollo Sostenible

Acc茅s al document
Idioma: Espanyol

Els principals destinataris d’aquest llibre s贸n els docents primaris i secundaris, els formadors d’aquests docents, i els responsables de la presa de decisions a nivell mitj脿 a c脿rrec de l’educaci贸 prim脿ria i secund脿ria.

L’objectiu d’aquesta publicaci贸 consisteix a descriure m猫todes per integrar l’educaci贸 per al desenvolupament sostenible (EDS) en l’educaci贸 prim脿ria i secund脿ria. Aquest recull d’informes est脿 dissenyat per complementar els altres materials sobre l’EDS publicats per la UNESCO. La selecci贸 dels temes dels mateixos es va realitzar en col路laboraci贸 amb les Oficines i Instituts de la UNESCO.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework