L鈥橧slam per a un di脿leg necessari

En catal脿. Quadern (PDF) de Llu铆s Sols Lucia, editat pel Centre d’Estudis Cristianisme i Just铆cia – Fundaci贸 Llu铆s Espinal, que pret茅n facilitar l’acostament a l’Islam i contribuir a la comprensi贸 i el di脿leg intereligi贸s. Desenvolupa diferents aspectes amb perspectiva hist貌rica, com el paper de la dona en la societat isl脿mica o les relacions amb Occident. Al final del document s’inclouen algunes preguntes i reptes per al di脿leg sobre aquesta civilitzaci贸.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework