Los Nuevos

Enlla莽 al recurs
Autoria: Col路legi Claret Fuensanta (Val猫ncia), A Pie de Barrio, Associaci贸 Integra2Mundo, Candomb茅, Psic貌legs sense Fronteres
Any: 2015
Etapa: ESO, Batxillerat

Un noi i una noia estrangers arriben a la seva nova escola. La manca d’informaci贸 dels companys els porta a una situaci贸 inesperada.

Es tracta d’un v铆deo, realitzat per estudiants de 4t d’ESO del Col路legi Claret Fuensanta de Val猫ncia, que treballa els estereotips respecte a les persones estrangeres. Va ser premiat al concurs “Curtmetratges per Transformar el M贸n” de l’ACPP PV.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework