Los siete saberes necesarios para la educaci贸n del futuro

Acc茅s al document
Autoria: Morin, E.
Editorial: UNESCO
Lloc: Par铆s
Any: 1999
Idioma:聽Castell脿

En el marc del programa “Educaci贸 per a un futur sostenible”, la UNESCO va sol路licitar a Edgar Morin (de la C脿tedra itinerant per a l’ensenyament del pensament complex) aquesta reflexi贸 sobre els reptes de l’ensenyament modern i la forma de reorientar l’educaci贸 cap al desenvolupament sostenible.

Morin proposa la necessitat de treballar en tots els nivells educatius set coneixements “fonamentals” en qualsevol societat i cultura, sense excepci贸, segons els usos i les regles pr貌pies de cada societat i de cada cultura.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework