Mapa del DENIP

Enlla莽 al recurs
Autoria: Fundipau
Any: Des de 2012
Etapa: Totes
Idioma: Catal脿

Cada any, el 30 de gener, coincidint amb el Dia Escolar de la Noviol猫ncia i la Pau (DENIP), FundiPau proposa recollir en un mapa les activitats que els centres educatius catalans fan per commemorar la jornada.

Aquesta iniciativa, que est脿 en marxa des de 2012, permet crear un arxiu hist貌ric per saber qu猫 han fet altres centres i agafar idees de cara posteriors edicions.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework