Mapamundi dels drets humans

En aquest apartat, es recullen informaci贸 i recursos de l’exposici贸 ‘Mapamundi dels drets humans’ – editada l’any 2014 amb el suport de la Diputaci贸 de Barcelona -, de la qual l’any 2017 se n’ha publicat una versi贸 interactiva.

>> Veure el mapa en pantalla completa <<

Els conflictes armats, la viol猫ncia de g猫nere, l鈥檈spoli de recursos naturals, el tr脿fic de persones… Els protagonistes poden canviar, per貌 aquestes manifestacions de la viol猫ncia es produeixen des de fa segles arreu del planeta, a cada regi贸 del m贸n.

Les not铆cies ens arriben de forma inconnexa, per貌 si pos茅ssim en un mateix mapa tots aquests esdeveniments podr铆em comen莽ar a establir algunes relacions de causa-efecte entre ells. Les vulneracions dels drets humans arreu del m贸n posen en relleu la interdepend猫ncia dels 茅ssers humans en el planeta i, per tant, la necessitat de protegir aquests drets a escala global.

Alhora, les iniciatives de defensa dels drets humans es multipliquen i creixen les aliances entre moviments socials de diversos continents. Pots trobar algunes d鈥檃questes lluites en el mapa? Et convidem a navegar pels apartats del men煤 lateral!

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework