Instal路la el Mapamundi dels Drets Humans al teu institut

L鈥檈xposici贸 Mapamundi dels Drets Humans -editada l鈥檃ny 2014 amb el suport de la Diputaci贸 de Barcelona- il路lustra vulneracions de drets humans arreu del m贸n i iniciatives per defensar-los, que posen en relleu la interdepend猫ncia dels 茅ssers humans en el planeta.

La versi贸 f铆sica de la mostra est脿 formada per un 煤nic plaf贸 de 2,3 x 2,2 metres, i va acompanyada de materials en l铆nia perqu猫 el professorat la pugui treballar a l鈥檃ula.

L’exposici贸 se cedeix gratu茂tament als centres educatius que n’assumeixin les despeses de transport.

M茅s informaci贸 i reserves:

| Tel. 93 403 55 38
| c/e. recercapau@ub.edu

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework