Publica treballs d’aula al Mapamundi dels Drets Humans

El vostre alumnat ha fet treballs d’aula relacionats amb algun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 (salut, educació, gènere, biodiversitat…)?

Publiqueu-los al Mapamundi interactiu dels Drets Humans a través d’aquest formulari, que trobeu clicant al símbol [+] de la part superior dreta del mapa.

S’hi poden incorporar pòsters, vídeos, presentacions de diapositives, textos… , ja sigui en format PDF o mitjançant un enllaç al lloc web on es trobi allotjat el treball (el bloc del centre educatiu, una plataforma de vídeos, etc.).

Un dels filtres del Mapamundi permet veure tots els treballs publicats:

Per incorporar un treball, cal que tots els materials que contingui (textos, imatges, àudios…) siguin d’autoria pròpia o es disposi d’una llicència d’ús que no infringeixi els drets d’autor/a. També cal verificar que el treball no inclogui dades ni imatges de persones de les quals no es disposi el consentiment exprés i per escrit. I, evidentment, no s’acceptaran documents que constitueixin una difamació ni qualsevol injúria a tercers.

Publicar els treballs al Mapamundi és una forma de difondre els materials generats i, alhora, contribueix a que l’alumnat posi en relació la problemàtica abordada amb altres reptes i territoris.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework