Publica treballs d’aula al Mapamundi dels Drets Humans

El vostre alumnat ha fet treballs d’aula relacionats amb algun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l鈥橝genda 2030 (salut, educaci贸, g猫nere, biodiversitat…)?

Publiqueu-los al Mapamundi interactiu dels Drets Humans a trav茅s d鈥aquest formulari, que trobeu clicant al s铆mbol [+] de la part superior dreta del mapa.

S鈥檋i poden incorporar p貌sters, v铆deos, presentacions de diapositives, textos… , ja sigui en format PDF o mitjan莽ant un enlla莽 al lloc web on es trobi allotjat el treball (el bloc del centre educatiu, una plataforma de v铆deos, etc.).

Un dels filtres del Mapamundi permet veure tots els treballs publicats:

Per incorporar un treball, cal que tots els materials que contingui (textos, imatges, 脿udios…) siguin d鈥檃utoria pr貌pia o es disposi d鈥檜na llic猫ncia d鈥櫭簊 que no infringeixi els drets d鈥檃utor/a. Tamb茅 cal verificar que el treball no inclogui dades ni imatges de persones de les quals no es disposi el consentiment expr茅s i per escrit. I, evidentment, no s鈥檃cceptaran documents que constitueixin una difamaci贸 ni qualsevol inj煤ria a tercers.

Publicar els treballs al Mapamundi 茅s una forma de difondre els materials generats i, alhora, contribueix a que l鈥檃lumnat posi en relaci贸 la problem脿tica abordada amb altres reptes i territoris.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework