Publica treballs d’aula al Mapamundi dels Drets Humans

El vostre alumnat ha fet treballs d’aula relacionats amb algun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l鈥橝genda 2030 (salut, educaci贸, g猫nere, biodiversitat…)?

Publiqueu-los al Mapamundi interactiu dels Drets Humans a trav茅s d鈥aquest formulari, que trobeu clicant al s铆mbol [+] de la part superior dreta del mapa.

S鈥檋i poden incorporar p貌sters, v铆deos, presentacions de diapositives, textos… , ja sigui en format PDF o mitjan莽ant un enlla莽 al lloc web on es trobi allotjat el treball (el bloc del centre educatiu, una plataforma de v铆deos, etc.).

Un dels filtres del Mapamundi permet veure tots els treballs publicats:

Per incorporar un treball, cal que tots els materials que contingui (textos, imatges, 脿udios…) siguin d鈥檃utoria pr貌pia o es disposi d鈥檜na llic猫ncia d鈥櫭簊 que no infringeixi els drets d鈥檃utor/a. Tamb茅 cal verificar que el treball no inclogui dades ni imatges de persones de les quals no es disposi el consentiment expr茅s i per escrit. I, evidentment, no s鈥檃cceptaran documents que constitueixin una difamaci贸 ni qualsevol inj煤ria a tercers.

Publicar els treballs al Mapamundi 茅s una forma de difondre els materials generats i, alhora, contribueix a que l鈥檃lumnat posi en relaci贸 la problem脿tica abordada amb altres reptes i territoris.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework