Migrant Integration Policy Index (MIPEX)

Enlla莽 al recurs
Autoria: CIDOB i Migration Policy Group (MPG)

Eina per comparar el que els governs fan per promoure la integraci贸 de les persones migrants a tota Europa i al m贸n. Les dades estan disponibles en diversos formats gr脿fics (mapa, gr脿fic de columnes, gr脿fic de barres…) i es poden exportar en PDF. En aquest apartat, es resumeixen els resultats de la recerca.

Mitjan莽ant an脿lisis quantitatives, el MIPEX identifica tres dimensions clau en la pol铆tica d鈥檌ntegraci贸 d鈥檜n pa铆s: drets b脿sics, igualtat d鈥檕portunitats i futur segur. Segons les puntuacions en aquestes dimensions, classifica els pa茂sos en exemples d鈥檌ntegraci贸 integral, igualtat en paper, integraci贸 temporal (amb obstacles per establir-se a llarg termini) o immigraci贸 sense integraci贸.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework