Modelling in Science Education and Learning

Enllaç al recurs
Autoria: J. M. Calabuig i L. M. García (editors)
Any: Gener 2017
Idioma: Castellà
Volum 10(1) de la revista “Modelling in Science Education and Learning”, editada per l’Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada (IUMPA) de la Universitat Politècnica de València.

Alguns dels articles són “És possible ensenyar ciències a totes les persones?”, “Despertant la curiositat per les ciències i la tecnologia”, “El difícil camí de la dona a la Ciència”, “Aprenentatge actiu dels continguts en l’educació secundària obligatòria”, “El museu escolar de ciència i la tecnologia com a projecte d’aprenentatge-servei”,”Fer ciència per comunicar ciència des de 1r d’ESO” o “L’ensenyament problematitzat de la física quàntica en el batxillerat i en els cursos introductoris de física”.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework