Modelling in Science Education and Learning

Enlla莽 al recurs
Autoria: J. M. Calabuig i L. M. Garc铆a (editors)
Any: Gener 2017
Idioma: Castell脿
Volum 10(1) de la revista “Modelling in Science Education and Learning”, editada per l’Institut Universitari de Matem脿tica Pura i Aplicada (IUMPA) de la Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia.

Alguns dels articles s贸n “脡s possible ensenyar ci猫ncies a totes les persones?”, “Despertant la curiositat per les ci猫ncies i la tecnologia”, “El dif铆cil cam铆 de la dona a la Ci猫ncia”, “Aprenentatge actiu dels continguts en l’educaci贸 secund脿ria obligat貌ria”, “El museu escolar de ci猫ncia i la tecnologia com a projecte d’aprenentatge-servei”,”Fer ci猫ncia per comunicar ci猫ncia des de 1r d’ESO” o “L’ensenyament problematitzat de la f铆sica qu脿ntica en el batxillerat i en els cursos introductoris de f铆sica”.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework