M貌duls Universitaris de Desenvolupament Sostenible (MOUDS)

Enlla莽 al recurs

L’espai web MOUDS ofereix, amb la flexibilitat pr貌pia del format digital, un servei addicional als usuaris del llibre 鈥淒esenvolupament Sostenible鈥 (2010), un manual (amb una gran quantitat de dades i molta informaci贸 gr脿fica) per entendre per qu猫 el nostre m贸n necessita un desenvolupament sostenible, que va ser publicat sota el segell editorial de la URV i amb el patrocini de la C脿tedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible. En aquest sentit, el portal web tamb茅 s’adre莽a a professorat i alumnat que cursin assignatures relacionades amb el desenvolupament sostenible.

Des d’aqu铆, es pot accedir als continguts dels diferents cap铆tols del llibre que estan disponibles en format digital. En alguns casos, han estat revisats i ampliats per experts en cadascuna de les tem脿tiques tractades i s鈥檋a procedit a l鈥檃ctualitzaci贸 de les figures i les fonts estad铆stiques, aix铆 com tamb茅 s鈥檋an incorporat elements interactius i activitats que permeten l鈥檃mpliaci贸 dels continguts i l鈥檃valuaci贸 del seu assoliment per part dels usuaris.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework