El m贸n on ens agradaria viure

Acc茅s al document
Autoria: Anna Bastida, Ester Casals, Maria Masip, Juli Palou, Josefina Recasens, C猫lia Torres
Editorial: Fundaci贸 Jaume Bofill
Lloc: Barcelona
Any: 2009
Idioma: Catal脿

Aquest informe recull el que pensen, saben i diuen els infants i els joves de Catalunya sobre el desenvolupament sostenible, les condicions de la pau i la diversitat cultural.

L’objectiu 茅s fer-ne arribar els resultats als ensenyants de tots els nivells, a les institucions educatives i a les fam铆lies, acompanyats d’orientacions que serveixin per a la reflexi贸 i la pr脿ctica educativa.

L’informe analitza els textos recollits en el programa “L’escola al F貌rum” a partir d’una mostra representativa de 572 aportacions de 36 centres -9 privats i 27 p煤blics- de 23 comarques.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework