El món on ens agradaria viure

Accés al document
Autoria: Anna Bastida, Ester Casals, Maria Masip, Juli Palou, Josefina Recasens, Cèlia Torres
Editorial: Fundació Jaume Bofill
Lloc: Barcelona
Any: 2009
Idioma: Català

Aquest informe recull el que pensen, saben i diuen els infants i els joves de Catalunya sobre el desenvolupament sostenible, les condicions de la pau i la diversitat cultural.

L’objectiu és fer-ne arribar els resultats als ensenyants de tots els nivells, a les institucions educatives i a les famílies, acompanyats d’orientacions que serveixin per a la reflexió i la pràctica educativa.

L’informe analitza els textos recollits en el programa “L’escola al Fòrum” a partir d’una mostra representativa de 572 aportacions de 36 centres -9 privats i 27 públics- de 23 comarques.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework