Un m贸n per implicar-se

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Fundaci贸 Adsis
Curs: 2015-2016
Etapa: Secund脿ria

La primera part del projecte consisteix en tallers vivencials de sensibilitzaci贸 sobre el funcionament del m贸n i l鈥檌mpacte d鈥檃ll貌 global en l鈥檈ntorn proper, posant 猫mfasi en les desigualtats socials. La segona part del projecte 茅s un Aprenentatge Servei format per dues campanyes relacionades amb el Dret a l鈥橝limentaci贸, per tal de col路laborar amb les necessitats de l鈥檈ntorn.

Etiquetes:, , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework