Movimiento por la Educaci贸n Transformadora y la Ciudadan铆a Global

Enlla莽 al recurs
Autoria: InteRed, Entreculturas, Oxfam Interm贸n i Alboan, junt amb xarxes de professorat i centres educatius a qu猫 acompanyen.
Etapa: Totes
Idioma: Castell脿

Moviment que impulsa l’intercanvi i aprenentatge conjunt per al desenvolupament de pr脿ctiques educatives transformadores.

S’adre莽a, preferentment, a centres educatius i professorat, fomentant experi猫ncies educatives de ciutadania global que permetin la creaci贸 d’un moviment m茅s ampli, que els vinculi m茅s enll脿 de les seves aules i escoles amb la realitat global i amb la cerca del b茅 com煤.

  • Inclou aportacions per reflexionar sobre la incorporaci贸 d’una educaci贸 transformadora a les aules, i proposa la revisi贸 d’experi猫ncies i pr脿ctiques de centres educatius transformadors.
  • Promou la formaci贸 del professorat a trav茅s de documents de consulta i propostes did脿ctiques en tres blocs tem脿tics clau: Dimensi贸 Global, G猫nere/Coeducaci贸, Metodologies Educatives Transformadores.
  • Crea un moviment d’opini贸, coneixement i mobilitzaci贸 per una educaci贸 transformadora que contribueixi a la generaci贸 d’una ciutadania global a partir de jornades i trobades entre xarxes, centres, professorat,…

Etiquetes:, ,

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework