Movimiento por la Educación Transformadora y la Ciudadanía Global

Enllaç al recurs
Autoria: InteRed, Entreculturas, Oxfam Intermón i Alboan, junt amb xarxes de professorat i centres educatius a què acompanyen.
Etapa: Totes
Idioma: Castellà

Moviment que impulsa l’intercanvi i aprenentatge conjunt per al desenvolupament de pràctiques educatives transformadores.

S’adreça, preferentment, a centres educatius i professorat, fomentant experiències educatives de ciutadania global que permetin la creació d’un moviment més ampli, que els vinculi més enllà de les seves aules i escoles amb la realitat global i amb la cerca del bé comú.

  • Inclou aportacions per reflexionar sobre la incorporació d’una educació transformadora a les aules, i proposa la revisió d’experiències i pràctiques de centres educatius transformadors.
  • Promou la formació del professorat a través de documents de consulta i propostes didàctiques en tres blocs temàtics clau: Dimensió Global, Gènere/Coeducació, Metodologies Educatives Transformadores.
  • Crea un moviment d’opinió, coneixement i mobilització per una educació transformadora que contribueixi a la generació d’una ciutadania global a partir de jornades i trobades entre xarxes, centres, professorat,…

Etiquetes:, ,

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework