Movimiento por la Educaci贸n Transformadora y la Ciudadan铆a Global

Enlla莽 al recurs
Autoria: InteRed, Entreculturas, Oxfam Interm贸n i Alboan, junt amb xarxes de professorat i centres educatius a qu猫 acompanyen.
Etapa: Totes
Idioma: Castell脿

Moviment que impulsa l’intercanvi i aprenentatge conjunt per al desenvolupament de pr脿ctiques educatives transformadores.

S’adre莽a, preferentment, a centres educatius i professorat, fomentant experi猫ncies educatives de ciutadania global que permetin la creaci贸 d’un moviment m茅s ampli, que els vinculi m茅s enll脿 de les seves aules i escoles amb la realitat global i amb la cerca del b茅 com煤.

  • Inclou aportacions per reflexionar sobre la incorporaci贸 d’una educaci贸 transformadora a les aules, i proposa la revisi贸 d’experi猫ncies i pr脿ctiques de centres educatius transformadors.
  • Promou la formaci贸 del professorat a trav茅s de documents de consulta i propostes did脿ctiques en tres blocs tem脿tics clau: Dimensi贸 Global, G猫nere/Coeducaci贸, Metodologies Educatives Transformadores.
  • Crea un moviment d’opini贸, coneixement i mobilitzaci贸 per una educaci贸 transformadora que contribueixi a la generaci贸 d’una ciutadania global a partir de jornades i trobades entre xarxes, centres, professorat,…

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework