#MujeresHist贸ricas

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: IES Sapere Aude (Villanueva del Pardillo (Madrid)), juntament amb 11 centres educatius m茅s i la Universitat de Cadis
Any: 2017
Etapa: Batxillerat
Idioma: Castell脿

Projecte en qu猫 m茅s de 500 estudiants de 1r de batxillerat de 12 centres (juntament amb alumnat del Grau de Magisteri de la Universitat de Cadis, que els feia preguntes) van piular a Twitter durant 3 dies sobre dones que el m贸n va oblidar.

Segons els seus impulsors, el rellevant de la iniciativa va ser el proc茅s col路lectiu d’indagaci贸 pr猫via i el descobriment de dones apassionants en la pol铆tica, les arts pl脿stiques, la literatura, la m煤sica, l’esport, etc. Amb aix貌, es buscava la m脿xima implicaci贸 de l’estudiant en el seu aprenentatge i una apropiaci贸 ‘amb sentit’ del coneixement hist貌ric. A m茅s, la difusi贸 dels aprenentatges va aconseguir convertir-se en trending topic a nivell nacional.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework