Narrowing the Digital Divide by Building Computers

Acc茅s a l’experi猫ncia (No disponible)
Autoria: Donovan McLean (Jeremiah E. Burke High School)
Etapa: Batxillerat
L’objectiu 茅s ensenyar l’alumnat com millorar/construir un ordinador amb peces reciclades, per tal que puguin endur-se’l i, aix铆, es redueixi el percentatge d’estudiants que no poden fer deures a casa perqu猫 no tenen ordinador (escletxa digital).

Els estudiants produeixen un v铆deo sobre el proc茅s d’actualitzaci贸 i construcci贸 de l’ordinador que s’utilitza per ensenyar als altres i refor莽ar les habilitats desenvolupades al llarg del projecte.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework