National Footprint and Biocapacity Accounts

Enlla莽 al recurs
Autoria: Global Footprint Network
Tipologia de dades: Quantitatives
Naturalesa de la font: Secund脿ria

Dades sobre la petjada ecol貌gica i els resultats de biocapacitat (la capacitat dels ecosistemes per regenerar all貌 que la gent en demana) de diferents pa茂sos; gr脿fics de tend猫ncia temporal per a cada pa铆s, i resultats i gr脿fics de s猫ries temporals a nivell global. Es pot descarregar el paquet de dades p煤bliques.

La Global Footprint Network utilitza dades disponibles internacionalment de diversos conjunts de dades des del 1961, la majoria proporcionades per les Nacions Unides i l’Organitzaci贸 de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentaci贸 (FAO). Tanmateix, per a alguns pa茂sos les dades s贸n limitades, no estan disponibles o contenen errors aparents. Per aix貌, els resultats finals de cada pa铆s reben una puntuaci贸 de qualitat.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework