Nova edició del Màster Educació, globalització i transformació social

Fins al 30 de desembre del 2015 està oberta la preinscripció a la 3a edició d’aquest màster!
(i al primer postgrau)

Títol propi de la Universitat de Barcelona  /  Modalitat online /  60 ECTS

Master EducaglobEls canvis socials i econòmics que travessa el planeta suggereixen la necessitat d’emprendre una reflexió profunda sobre la missió i les funcions de l’educació en aquest context.

Les desigualtats agreujades pel procés de globalització exigeixen una presa de consciència des de l’educació que permeti generar accions contundents per transformar les condicions de vida a escala local i global.

A partir d’aquesta constatació, el Màster en Educació, globalització i transformació social pretén oferir eines conceptuals i metodològiques a professionals de l’educació de diferents nivells, àmbits i escenaris de dedicació.

En concret, el Màster orienta la seva acció al professorat, a educadors i educadores vinculats a entitats socials i ONG, a personal tècnic i de suport de l’administració educativa, i a totes aquelles persones interessades que volen ampliar els seus coneixements en aquest camp.

El Màster s’imparteix en modalitat a distància a través del campus virtual de la Universitat de Barcelona i s’organitza en cursos modulars per facilitar l’adquisició d’aprenentatges alhora que permet una organització del temps amb cert grau de flexibilitat.

La preinscripció es realitzarà a través d’aquesta página web (omplint els formularis corresponents), en contacte amb ice-postgraus@ub.edu i a través del telèfon (+34) 93 403 48 98.

Més informació sobre el Màster:
www.ub.edu/educaglob/
educaglob@ub.edu

ice Solidaritat UB logotip mon3
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework