Oberta la preinscripció a Exporecerca Jove

Coneixes Exporecerca Jove de MAGMA (Associaci√≥ per Promoure la Recerca Jove)? √Čs una mostra de treballs de recerca que acull la participaci√≥ de nois i noies de 12 a 30 anys amb l’objectiu d’afavorir la recerca entre els joves, fomentar¬†l’intercanvi d’experi√®ncies i el coneixement i potenciar la participaci√≥ en fires i congressos d’√†mbit nacional i internacional.¬†Ja se n’ha convocat la propera edici√≥, la n√ļmero XVII, que tindr√† lloc els dies 17, 18 i 19 de mar√ß del 2016 al Campus La Salle (c/ Llu√ßan√©s 41 de Barcelona).

ExporecercaWebCada any, el treball guanyador del Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona √©s¬†directament seleccionat per participar a l’Exporecerca Jove de l’any seg√ľent. Aix√≠ doncs, Maria Garrido Sellabona i la seva recerca “Movimento dos trabalhadores rurais sem terra do Brasil” (guanyadora del X Premi) participaran en aquesta edici√≥ del 2016. A¬†l’edici√≥ anterior hi va participar Joan Giralt Filella (guanyador del IX Premi), que¬†va obtenir tres guardons¬†a la¬†XVI Exporecerca Jove. Un dels guardons va ser la participaci√≥ a la fira Galiciencia, on s’ha endut el premi a Millor projecte d’Humanitats.

La tem√†tica dels treballs que es presenten a¬†Exporecerca Jove¬†√©s lliure. Durant els dies de l’exposici√≥, els participants mostren els resultats de les seves investigacions en estands oberts al¬†p√ļblic. Un jurat procedent de diversos √†mbits acad√®mics i professionals avalua els treballs presentats i el darrer dia es lliuren els premis, que consisteixen¬†b√†sicament en la participaci√≥ dels joves guardonats¬†en altres cert√†mens de car√†cter internacional. A m√©s, la fira¬†compta cada any amb la intervenci√≥,¬†fora de concurs, d’estudiants estrangers.

El termini de preinscripci√≥ a la XVII Exporecerca Jove finalitza el 26 de gener del 2016 (per als projectes presentats per persones d’Espanya) i el 14 de desembre del 2015 (per als projectes presentats per persones d’altres pa√Įsos). La relaci√≥ dels projectes acceptats es publicar√† el 2 de febrer del 2016 al web de MAGMA i la inscripci√≥ definitiva es formalitzar√† abonant la quota d‚Äôinscripci√≥.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework