Oberta la preinscripci贸 a Exporecerca Jove

Coneixes Exporecerca Jove de MAGMA (Associaci贸 per Promoure la Recerca Jove)? 脡s una mostra de treballs de recerca que acull la participaci贸 de nois i noies de 12 a 30 anys amb l’objectiu d’afavorir la recerca entre els joves, fomentar聽l’intercanvi d’experi猫ncies i el coneixement i potenciar la participaci贸 en fires i congressos d’脿mbit nacional i internacional.聽Ja se n’ha convocat la propera edici贸, la n煤mero XVII, que tindr脿 lloc els dies 17, 18 i 19 de mar莽 del 2016 al Campus La Salle (c/ Llu莽an茅s 41 de Barcelona).

ExporecercaWebCada any, el treball guanyador del Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona 茅s聽directament seleccionat per participar a l’Exporecerca Jove de l’any seg眉ent. Aix铆 doncs, Maria Garrido Sellabona i la seva recerca “Movimento dos trabalhadores rurais sem terra do Brasil” (guanyadora del X Premi) participaran en aquesta edici贸 del 2016. A聽l’edici贸 anterior hi va participar Joan Giralt Filella (guanyador del IX Premi), que聽va obtenir tres guardons聽a la聽XVI Exporecerca Jove. Un dels guardons va ser la participaci贸 a la fira Galiciencia, on s’ha endut el premi a Millor projecte d’Humanitats.

La tem脿tica dels treballs que es presenten a聽Exporecerca Jove聽茅s lliure. Durant els dies de l’exposici贸, els participants mostren els resultats de les seves investigacions en estands oberts al聽p煤blic. Un jurat procedent de diversos 脿mbits acad猫mics i professionals avalua els treballs presentats i el darrer dia es lliuren els premis, que consisteixen聽b脿sicament en la participaci贸 dels joves guardonats聽en altres cert脿mens de car脿cter internacional. A m茅s, la fira聽compta cada any amb la intervenci贸,聽fora de concurs, d’estudiants estrangers.

El termini de preinscripci贸 a la XVII Exporecerca Jove finalitza el 26 de gener del 2016 (per als projectes presentats per persones d’Espanya) i el 14 de desembre del 2015 (per als projectes presentats per persones d’altres pa茂sos). La relaci贸 dels projectes acceptats es publicar脿 el 2 de febrer del 2016 al web de MAGMA i la inscripci贸 definitiva es formalitzar脿 abonant la quota d鈥檌nscripci贸.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework