Our world in data

Enlla莽 al recurs
Autoria: Global Change Data Lab
Any: 2014
Publicaci贸 que, a trav茅s de la recerca i de visualitzacions de dades interactives, mostra els grans problemes globals (pobresa, malaltia, fam, canvi clim脿tic, guerra, desigualtat…). L’objectiu 茅s comprendre com va ser possible avan莽ar en el passat, com podem fer-los front avui, on estem progressant i on ens estem quedant enrere.

Segons els responsables de la publicaci贸, “el coneixement important sovint s’emmagatzema en bases de dades inaccessibles, tancat darrere de murs de pagament i enterrat sota l’argot dels treballs acad猫mics”. Per aix貌, el seu objectiu 茅s fer-lo accessible i comprensible. Se centren en les condicions de vida de les persones m茅s desafavorides per entendre la interconnexi贸 de tend猫ncies globals a llarg termini.

Etiquetes:, , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework