Ovidi Montllor: Un clam pels drets humans

En català. Vicent Romans i Noguera ens fa arribar aquest article (en PDF) en què mostra la presència dels Drets Humans a les cançons d’Ovidi Montllor. Vicent Romans és professor de secundària a l’IES Pare Eduard Vitòria d’Alcoi, membre de la Xarxa d’Escoles Associades a la UNESCO, i l’article ha estat publicat al número 23 de la revista escolar Eines. Es fa referència a algunes activitats realitzades amb l’alumnat a l’entorn dels Drets Humans.

Enllaç al recurs

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework