Ovidi Montllor: Un clam pels drets humans

En catal脿. Vicent Romans i Noguera ens fa arribar aquest article (en PDF) en qu猫聽mostra la pres猫ncia dels Drets Humans a les can莽ons d’Ovidi Montllor. Vicent Romans 茅s professor de secund脿ria a l’IES Pare Eduard Vit貌ria d’Alcoi, membre de la Xarxa d’Escoles Associades a la UNESCO, i l’article ha estat publicat al n煤mero 23 de la revista escolar Eines. Es fa refer猫ncia a algunes activitats realitzades amb l’alumnat a l’entorn dels Drets Humans.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework