Posa la teva xinxeta a Pam a Pam

Accés a l’experiència
Autoria: SETEM Catalunya
Curs: Des del 2014-2015
Etapa: Secundària
Projecte que pretén, d’una banda, introduir els valors del consum responsable i l’economia social i solidària a les aules dels instituts i, d’altra banda, fer-ho a través de la metodologia de l’Aprenentatge Servei.
Mitjançant metodologies participatives, en què l’alumnat és el protagonista, se li ofereixen uns coneixements que després hauran de revertir, en format de servei comunitari, al seu barri o a la seva comunitat educativa.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework