Assessorament de treballs de recerca de batxillerat

Orientaci贸 personalitzada per internet per a alumnes que volen indagar en els factors estructurals comuns a esdeveniments globals com la pand猫mia, les migracions i el canvi clim脿tic.

Es tracta d鈥檜n suport complementari a la tutoria del treball de recerca. Per tant, es coordina i comunica a l鈥檌nstitut per mitj脿 de la tutora o tutor del treball amb un informe de les orientacions donades a l鈥檈studiant.

HORARI

Es fa una sessi贸 mensual fins al lliurament del treball a 2n de batxillerat, generalment, els primers dimarts de cada mes a la tarda. La sessi贸 t茅 una durada aproximada d鈥una hora, en grups de m脿xim 5 alumnes.

La participaci贸 a cada sessi贸 茅s volunt脿ria.

PREU

Amb el suport de la聽Diputaci贸 de Barcelona, l’assessorament s鈥檕fereix de forma gratu茂ta a alumnes de centres de batxillerat de la prov铆ncia de Barcelona.

M脡S INFORMACI脫

Fundaci贸 Solidaritat UB
recercapau@ub.edu
Tel. 93 403 96 12

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework