Presentaci贸 de Treballs de recerca de batxillerat

Presentaci贸 de Treballs de recerca de batxillerat en l鈥櫭爉bit de la solidaritat internacional a c脿rrec d鈥檈studiants de diversos instituts de la demarcaci贸 de Barcelona, amb la participaci贸 d鈥檃gents socials i representants dels ajuntaments dels municipis de proced猫ncia.

L鈥檃cte vol ser un reconeixement a l鈥檃lumnat i una cloenda del projecte 鈥Pand猫mia, migracions i canvi clim脿tic鈥, que ha comptat amb el suport de la Diputaci贸 de Barcelona.

DATA

Dilluns 30 de gener de 2023, Dia Escolar de la Noviol猫ncia i la Pau, de 18:30 a 19:30 hores, per internet.

M脡S INFORMACI脫

Fundaci贸 Solidaritat UB
recercapau@ub.edu
Tel. 93 403 96 12

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework