Taller de recerca en pandèmia, migracions i canvi climàtic

Què tenen en comú la pandèmia, les migracions humanes i el canvi climàtic? Com podem investigar a batxillerat aquestes qüestions?

Aquest taller s’adreça als grups de 1r de batxillerat amb l’objectiu de promoure treballs de recerca que vagin més enllà del resum d’informació i, des del rigor, aprofundeixin en les causes estructurals d’alguns reptes globals d’actualitat i les alternatives de sostenibilitat presents en el seu entorn. Les aportacions dels grups es reuniran en un mural col·lectiu que quedarà exposat en algun espai del centre.

L’alumnat pot participar posteriorment en trobades virtuals d’assessorament del seu Treball de recerca en aquest àmbit.

HORARI

S’ofereix un taller, d’1 hora de durada, per a cada grup de 1r de batxillerat.

Per reduir desplaçaments, cal programar els tallers per realitzar-se de forma consecutiva al llarg d’un matí.

PREU

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ofereixen 20 tallers gratuïts per als instituts públics de la província de Barcelona (excepte Barcelona ciutat) a realitzar-se el 2021.

MATÈRIES COMUNES RELACIONADES

A més del Treball de recerca, aquest taller aborda continguts de Ciències per al Món Contemporani (Desenvolupament humà, desenvolupament sostenible) i Filosofia (Formes de coneixement, Drets humans, Ciutadania, Conflictes emergents del món actual).

MÉS INFORMACIÓ

Fundació Solidaritat UB
recercapau@ub.edu
Tel. 93 403 96 12

Amb el suport de:

Diputació de Barcelona
El contingut del projecte ‘Pandèmia, migracions i canvi climàtic‘ és responsabilitat exclusiva de la Fundació Solidaritat UB i no reflecteix necessàriament l’opinió de la Diputació de Barcelona.
  • PROJECTE

    Pandèmia, migracions i canvi climàtic

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework