Thinking Routines: Visible Thinking

Enllaç al recurs
Autoria: Projecte Zero (Escola de Graduats de l’Educació de la Universitat de Harvard)
Any: 2010
Idioma: Anglès
El Projecte Zero de l’Escola de Graduats de l’Educació de la Universitat de Harvard posa a disposició dels docents les denominades “rutines bàsiques” (un conjunt de set o més rutines que es dirigeixen a diferents tipus de pensament), així com un seguit de rutines de comprensió, rutines d’equitat, rutines de la veritat i rutines de la creativitat.

Llegir més

Modelling in Science Education and Learning

Enllaç al recurs
Autoria: J. M. Calabuig i L. M. García (editors)
Any: Gener 2017
Idioma: Castellà
Volum 10(1) de la revista “Modelling in Science Education and Learning”, editada per l’Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada (IUMPA) de la Universitat Politècnica de València.

Llegir més

Ciències en Context

Accés al web
Autoria: Grup de recerca i innovació educativa Llenguatge i Ensenyament de les Ciències (LIEC) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Any: Des del 2015
Etapa: Principalment, secundària
Idioma: Català

Web amb propostes d’activitats que promouen aprendre ciències i sobre ciències modelitzant el context. Per context, s’entén l’escenari que permeti generar en l’alumnat la necessitat d’entendre algun dels fenòmens que passen o han passat en el món.

Llegir més

Galileo.org

galileoAccés a la xarxa
Idioma: Anglès

La Xarxa Educativa Galileu és una organització benèfica independent (formada per educadors de pensament líder i un Consell d’Administració d’alt perfil) que crea, promou i difon pràctiques d’ensenyament i aprenentatge innovadores a través de la investigació, l’aprenentatge professional i el foment de col·laboracions externes. Galileu treballa amb estudiants, docents i responsables polítics de Canadà tant presencialment com en línia.

Llegir més

Recerca per la pau des de Filosofia de batxillerat

Accés al document
Autoria: González, N. (coord.)
Editorial: Fundació Solidaritat UB
Lloc: Barcelona
Any: 2012
Idioma: Català

Document fruit de les trobades d’un grup de treball integrat per professorat de Filosofia de batxillerat que, al llarg del curs 2011-2012, ha explorat les possibilitats de recerca del jovent en la construcció de la pau i el seu potencial educatiu tenint en compte les vinculacions de l’assignatura de Filosofia de batxillerat amb l’educació per la pau.

Llegir més

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework