Policy & Practice: A Development Education Review

Acc茅s a la publicaci贸
Idioma: Angl猫s

Principal publicaci贸 del Centre per l’Educaci贸 Global que l’any 2009 va passar de l’edici贸 impresa (endegada el 2005) a la publicaci贸 digital en l铆nia. Es publica dos cops l’any, i t茅 com a objectiu proporcionar un espai per a que els i les professionals de l’educaci贸 puguin fer una reflexi贸 cr铆tica sobre la seva pr脿ctica i discutir els principals reptes als quals s’enfronten.

Llegir m茅s

Sinergias – Di谩logos Educativos para la transformaci贸n social

Acc茅s a la publicaci贸
Editorial:聽Fundaci贸聽Gon莽alo da Silveira i Centre d’Estudis Africans de la Universitat de Porto
Lloc:聽Porto / Lisboa
Idioma:聽Castell脿, Angl猫s, Portugu猫s,… (segons l’article)

Revista digital de car脿cter cient铆fic especialitzada, amb revisi贸 per parells, que pret茅n constituir-se com a plataforma internacional per al debat i la reflexi贸 conceptual, metodol貌gica i sobre pr脿ctiques en el camp de l’Educaci贸 per al Desenvolupament/ Educaci贸 per a la Ciutadania Global/ Educaci贸 Global, actuant com a vehicle de producci贸 i difusi贸 del coneixement en aquest camp.

Llegir m茅s

Educaci贸n Global Research

Acceso al material
Autor铆a: FERE-CECA Madrid (ECM) en alianza con Intered, CEAAL, Entreculturas, la Universidad P. Comillas, el Newman College de Birmingham, el Tecnol贸gico de Monterrey y profesorado de diferentes colegios e institutos.
A帽o: Desde 2011
Etapa: Todas
Idioma:聽Espa帽ol

Proyecto para promover la investigaci贸n y la pr谩ctica reflexiva en Educaci贸n para el Desarrollo Global, Educaci贸n Popular o Aprendizaje Global.

Llegir m茅s

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework