Policy & Practice: A Development Education Review

Accés a la publicació
Idioma: Anglès

Principal publicació del Centre per l’Educació Global que l’any 2009 va passar de l’edició impresa (endegada el 2005) a la publicació digital en línia. Es publica dos cops l’any, i té com a objectiu proporcionar un espai per a que els i les professionals de l’educació puguin fer una reflexió crítica sobre la seva pràctica i discutir els principals reptes als quals s’enfronten.

Llegir més

Sinergias – Diálogos Educativos para la transformación social

Accés a la publicació
Editorial: Fundació Gonçalo da Silveira i Centre d’Estudis Africans de la Universitat de Porto
Lloc: Porto / Lisboa
Idioma: Castellà, Anglès, Portuguès,… (segons l’article)

Revista digital de caràcter científic especialitzada, amb revisió per parells, que pretén constituir-se com a plataforma internacional per al debat i la reflexió conceptual, metodològica i sobre pràctiques en el camp de l’Educació per al Desenvolupament/ Educació per a la Ciutadania Global/ Educació Global, actuant com a vehicle de producció i difusió del coneixement en aquest camp.

Llegir més

Educación Global Research

Acceso al material
Autoría: FERE-CECA Madrid (ECM) en alianza con Intered, CEAAL, Entreculturas, la Universidad P. Comillas, el Newman College de Birmingham, el Tecnológico de Monterrey y profesorado de diferentes colegios e institutos.
Año: Desde 2011
Etapa: Todas
Idioma: Español

Proyecto para promover la investigación y la práctica reflexiva en Educación para el Desarrollo Global, Educación Popular o Aprendizaje Global.

Llegir més

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework