Proyecto Atl√°ntida

Accés al seu web
Idioma: Castellà

Col¬∑lectiu plural que agrupa professionals de l’ensenyament, professorat universitari i centres educatius per desenvolupar experi√®ncies d’innovaci√≥ en el curr√≠culum i l’organitzaci√≥ dels centres escolars que promoguin la transformaci√≥ democr√†tica.

Llegir més

Portal Averroes

Accés al portal
Idioma: Castellà

Servei din√†mic d’informaci√≥, publicaci√≥ i difusi√≥ de continguts d’inter√®s per a la Comunitat Educativa Andalusa prioritzant la innovaci√≥ i recerca educativa. √Čs un mitj√† obert a la col¬∑laboraci√≥ del professorat. Inclou una relaci√≥ de grups inscrits en el Registre Andal√ļs de Grups de Recerca, la seva traject√≤ria investigadora i la seva producci√≥ cient√≠fica continuada en el camp educatiu, aix√≠ com una relaci√≥ d’experi√®ncies innovadores en les pr√†ctiques docents dels centres andalusos.

Llegir més

Kaidara

Accés a la xarxa
Idioma: Castellà, Català, Euskara, Galego

Kaidara, d’OXFAM Interm√≥n, t√© com a objectiu oferir al professorat de tots els nivells educatius, i al p√ļblic en general, recursos que els permetin treballar i incorporar l’Educaci√≥ per a una ciutadania global en la seva pr√†ctica educativa.

Llegir més

Red Canaria de Escuelas Solidarias

3er Ciclo de PrimariaAccés al bloc
Idioma: Castellà

Webloc de la Xarxa Can√†ria d’Escoles Solid√†ries (RCE) i de l’Associaci√≥ Can√†ria d’Ensenyants per la Pau i la Solidaritat (ACEPS) compost de diversos blocs associats, entre els quals hi ha el ReDcursos, amb materials did√†ctics i formatius, i el ReDPaZo, un espai per a l’opini√≥ i la reflexi√≥.

Llegir més

Docentes para el Desarrollo

Docentes para el DesarrolloAccés al bloc
Idioma: Castellà

Bloc creat pels grups de docents guardonats al Premi Nacional d’Educaci√≥ per al Desenvolupament (atorgat per l’Ag√®ncia Espanyola de Cooperaci√≥ per al Desenvolupament i el Ministeri d’Educaci√≥) amb l’objectiu de millorar les pr√†ctiques d’EpD en l’educaci√≥ formal.

Llegir més

Educacion para la paz y la ciudadania global

Accés al grup
Idioma: Castellà

Grup de Linkedin concebut com a espai de trobada per a professorat de secund√†ria i universitat i altres persones compromeses amb l’educaci√≥ per la pau, els drets humans, el desenvolupament sostenible, la transformaci√≥ social i la ciutadania global a trav√©s de la recerca.

Llegir més

Competencias y Educación para el Desarrollo

Accés al grup
Idioma: Castellà

Grup de la xarxa “Internet a l’Aula” creat per a la reflexi√≥ i intercanvi d’experi√®ncies sobre com integrar en la programaci√≥ educativa els aprenentatges vinculats a la solidaritat, la pau, la interculturalitat, el g√®nere, el desenvolupament hum√† sostenible i els drets humans, des de la perspectiva de les compet√®ncies b√†siques.

Llegir més

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework