Proyecto Atl谩ntida

Acc茅s al seu web
Idioma:聽Castell脿

Col路lectiu plural que agrupa professionals de l’ensenyament, professorat universitari i centres educatius per desenvolupar experi猫ncies d’innovaci贸 en el curr铆culum i l’organitzaci贸 dels centres escolars que promoguin la transformaci贸 democr脿tica.

Llegir m茅s

Portal Averroes

Acc茅s al portal
Idioma:聽Castell脿

Servei din脿mic d’informaci贸, publicaci贸 i difusi贸 de continguts d’inter猫s per a la Comunitat Educativa Andalusa prioritzant la innovaci贸 i recerca educativa. 脡s un mitj脿 obert a la col路laboraci贸 del professorat. Inclou una relaci贸 de grups inscrits en el Registre Andal煤s de Grups de Recerca, la seva traject貌ria investigadora i la seva producci贸 cient铆fica continuada en el camp educatiu, aix铆 com una relaci贸 d’experi猫ncies innovadores en les pr脿ctiques docents dels centres andalusos.

Llegir m茅s

Kaidara

Acc茅s a la xarxa
Idioma:聽Castell脿, Catal脿, Euskara, Galego

Kaidara, d’OXFAM Interm贸n, t茅 com a objectiu oferir al professorat de tots els nivells educatius, i al p煤blic en general, recursos que els permetin treballar i incorporar l’Educaci贸 per a una ciutadania global en la seva pr脿ctica educativa.

Llegir m茅s

Red Canaria de Escuelas Solidarias

3er Ciclo de PrimariaAcc茅s al bloc
Idioma:聽Castell脿

Webloc de la Xarxa Can脿ria d’Escoles Solid脿ries (RCE) i de l’Associaci贸 Can脿ria d’Ensenyants per la Pau i la Solidaritat (ACEPS) compost de diversos blocs associats, entre els quals hi ha el ReDcursos, amb materials did脿ctics i formatius, i el ReDPaZo, un espai per a l’opini贸 i la reflexi贸.

Llegir m茅s

Docentes para el Desarrollo

Docentes para el DesarrolloAcc茅s al bloc
Idioma:聽Castell脿

Bloc creat pels grups de docents guardonats al Premi Nacional d’Educaci贸 per al Desenvolupament (atorgat per l’Ag猫ncia Espanyola de Cooperaci贸 per al Desenvolupament i el Ministeri d’Educaci贸) amb l’objectiu de millorar les pr脿ctiques d’EpD en l’educaci贸 formal.

Llegir m茅s

Educacion para la paz y la ciudadania global

Acc茅s al grup
Idioma:聽Castell脿

Grup de Linkedin concebut com a espai de trobada per a professorat de secund脿ria i universitat i altres persones compromeses amb l’educaci贸 per la pau, els drets humans, el desenvolupament sostenible, la transformaci贸 social i la ciutadania global a trav茅s de la recerca.

Llegir m茅s

Competencias y Educaci贸n para el Desarrollo

Acc茅s al grup
Idioma:聽Castell脿

Grup de la xarxa “Internet a l’Aula” creat per a la reflexi贸 i intercanvi d’experi猫ncies sobre com integrar en la programaci贸 educativa els aprenentatges vinculats a la solidaritat, la pau, la interculturalitat, el g猫nere, el desenvolupament hum脿 sostenible i els drets humans, des de la perspectiva de les compet猫ncies b脿siques.

Llegir m茅s

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework