Pasito a pasito, caminando hacia la India

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽CEIP Fernando de los R铆os (Torrelavega)
Any: 2012
Etapa:聽Infantil i Prim脿ria

A trav茅s de la investigaci贸 i l’experimentaci贸 educativa, aquest projecte solidari (IV Premi Vicent Ferrer) s’orienta a la construcci贸 d’una ciutadania global.

Des d’una perspectiva pedag貌gica, l’experi猫ncia aposta per anar adquirint i refermant els valors universals de solidaritat, cooperaci贸, comprom铆s, coneixement i respecte per altres cultures, esfor莽, treball en equip, etc., buscant en ells ser m茅s cr铆tics i participatius i menys passius i individualistes. Els seus principals objectius s贸n:

  • Que l’alumnat conegui dues societats molt diferents (l’espanyola i l’铆ndia) tot estudiant i investigant sobre la seva cultura, societat, etc.
  • Que l’alumnat prengui consci猫ncia de les desigualtats que hi ha entre totes dues, desenvolupant valors de sensibilitzaci贸, solidaritat i just铆cia social.
  • Involucrar i mobilitzar tot el centre per millorar les condicions de vida dels nens i nenes del districte indi de Kurnool buscant un objectiu final: la construcci贸 d’una escola聽on聽s’afavoreixi l’acc茅s a l’educaci贸 de manera igualit脿ria.

Etiquetes:

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework