Paterna pel m贸n

paterna pel monAcc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: CEIP Sanchis Guarner (Paterna)
Any: 2008-2009
Etapa:聽Prim脿ria

Mitjan莽ant aquest projecte els nens i nenes de l’escola col路laboren activament en tot tipus d’activitats destinades a consolidar un major coneixement d’altres cultures, desenvolupar la solidaritat i potenciar l’empatia.

L’objectiu fonamental 茅s formar l’alumnat en valors i contribuir a millorar la qualitat educativa d’escoles de Nicaragua i Guatemala. Per tractar-se d’un objectiu molt ampli, es dissenyen activitats encaminades a aconseguir objectius m茅s concrets i parcials que ajudin a acostar-se a l’objectiu final. El projecte va ser guardonat amb el I Premi Vicente Ferrer.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework