Qu猫 s贸n per a tu les fronteres?

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Escola Juvenil de Circ de l鈥橝teneu Popular de 9Barris i Institut Tur贸 de Roquetes
Any: 2016
Etapa: Secund脿ria

Audiovisual en qu猫 alumnat de l鈥橢scola Juvenil de Circ de l鈥橝teneu Popular de 9Barris i l鈥橧nstitut Tur贸 de Roquetes contesten preguntes com: Qu猫 s贸n per a tu les fronteres? Quines s贸n? On s贸n? Qu猫 implica estar en un costat o en un altre de la frontera? I qu猫 passa quan no s鈥檈st脿 ni a un costat ni a l鈥檃ltre i s鈥檈st脿 en el territori de la no pertinen莽a, el no lloc, el no res (CIEs, camps de refugiats鈥)? Qu猫 vol dir acollir? Som acollidors/es? La nostra ciutat ho 茅s?

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework