PIRLS – TIMSS 2011. Estudi Internacional de progrés en comprensió lectora, matemàtiques i ciències

Accés al document
Autoria: Institut Nacional d’Avaluació Educativa
Editorial: Ministeri d’Educació, Ciència i Esport
Ant: 2013
Idioma: Castellà

Aquest informe conté una anàlisi detallada dels resultats que aconsegueix Espanya en dos estudis internacionals d’educació realitzats entre març i abril del 2011: PIRLS (Estudi Internacional de Progrés en Comprensió Lectora) i TIMSS (Estudi Internacional de Tendències en Matemàtiques i Ciències). PIRLS i TIMSS són dues proves desenvolupades per l’Associació Internacional per a l’Avaluació del Rendiment Educatiu.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework