Plataforma per una educaci贸 en economia cr铆tica

Enlla莽 al recurs
Etapa: ESO i Batxillerat
Idioma: Catal脿

La PLEEC (Plataforma per una educaci贸 en economia cr铆tica) 茅s una plataforma formada per persones i entitats (associacions, sindicats, cooperatives, xarxes, seminaris, ONGs,鈥) de naturalesa, ideologia i objectius variats i diferents, que tenen l鈥檕bjectiu com煤 de procurar una educaci贸 en economia el m茅s diversa i cr铆tica possible per a l鈥檃lumnat de Catalunya.

La PLEEC demana el boicot del programa d鈥橢ducaci贸 Financera a les Escoles (EFEC) de la Generalitat de Catalunya, ofert a 4t d’ESO, el qual opinen que transmet un discurs “neoliberal unidireccional, adoctrinador i ensinistrador”.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework